Café Bolle Jan Roadshow komt ondanks overlijden vader René Froger

De Café Bolle Jan Roadshow bezoekt morgenavond Goor ondanks het overlijden maandag van Bolle Jan, de vader van René Froger. Bolle Jan leidde jarenlang een café in hartje Amsterdam. 's Middags zijn er allerlei activiteiten voor de kinderen, een week voordat de schoolvakanties beginnen.

De opening van het School en Volksfeest is vrijdag om 16.30 uur. The Cherry’s treden als eerste op. De band bestaat uit zanger en slagwerker René Scholten en toetsenist Eric Dollekamp. Het tweetal uit Markelo heeft een herkenbare sound.
Om 21 uur begint de Goorse Avond met de Travelin Band XXL. Zes enthousiaste professionele muzikanten uit Goor brengen een afwisselend programma, dit keer begeleid door een blazersectie en aangevuld met zangeres Mirjam uit Goor. Mensen van de Goorse rellie brengen samen met de Travelin Band de nieuwe schoolfeesthit.

 

Muziek van James Last speelt de Oale Big Band vanaf 16 uur in de feesttent tijdens de reunie en familiedag. Op grote schermen toont de organisatie oude foto's. Die Original Reggetaler Spatzen treden daarna op. De zes bandleden spelen muziek uit Slovenië, waarna Tismawajewendband optreedt. Al 25 jaar draait de First Showband mee in de showbizzwereld. Zij beginnen ongeveer om half tien.

De grote allegorische optocht vertrekt zondagmiddag rond 13 uur. Aan de optocht doen behalve veel mensen uit Goor ook showbands mee uit Leiden, Den Haag en Vlaardingen, de Harmonie uit Diepenheim, de Fanfare uit Markelo en Apollo uit Goor. Route van de optocht is Stationslaan, Diepenheimseweg, Kerkplein, Kerkstraat, Van Kollaan, H. Heijermansstraat, Laarstraat, Grotestraat, Schoolstraat, Iependijk, Lindelaan, Deldensestraat, Julianaplein, Hengevelderstraat, Molenstraat, waarna de ontbinding van de optocht plaatsvindt bij de kruising Voorstraat/Molenstraat.

De allrouns band Tilt treedt vanaf 14 uur op in de feesttent. 's Avonds treden Rob en John op en Tilt op. Omstreeks half acht reiken de winnaars van de hoftalenten de prijzen uit van de allegorische optocht. De winnaars waren Bo Bosboom, Simone Wennemers en Maayke ter Doest.