Oud-wethouder Jansen 60 jaar getrouwd

Oud-wethouder Wim Jansen en zijn vrouw Gerry Jansen-Hondebrink uit Deldenerbroek hebben gisteren volop werk gehad aan de bossen bloemen die zij hebben gekregen omdat zij 60 jaar zijn getrouwd. Het paar houdt van bloemen en dat hebben zij geweten. Kinderen, familieleden, vrienden en oud-collega's hebben een reeks boeketten aan het paar gegeven.

Wim en Gerry ontmoetten elkaar voor het eerst op een dansavond in een café aan de Bornsestraat in Almelo. Wim groeide op bij zijn oom en tante nadat zijn moeder jong overleed. Hij woonde op niet ver van de plek waar het echtpaar nu al jaren woont. Gerry komt uit Albergen. Zij werkte onder meer in de kantine van het Almelose bedrijf Bendien waar confectiekleding werd gemaakt.

Wim was chef administratie bij Sameico in Bornerbroek waar kippeneieren werden verwerkt, hoewel hem eerder is geadviseerd iets te doen met zijn tekentalent. Het echtpaar woonde eerst bij een zus van Gerry in een Twickelboerderij bij Zenderen. Daarna woonden zij nog een aantal jaren in het achterste deel van een villa tussen het Hoogspel en de watertoren om vervolgens naar een woning aan de Schoolstraat in Deldenerbroek te verhuizen.